Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо авокадо 30 мл

Код: 26290
Масло растительное Адверсо авокадо 30 мл
Цена от 50.00 до 99.00 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо авокадо 30 мл

Состав

Олія авокадо має дуже багатий склад: вітаміни A, E, D, плодові екстракти, макроелементи і мікроелементи. Особливо підходить для чутливої та сухої шкіри. Має високу проникність. Відновлює порушений в результаті старіння ліпідний баланс шкіри, сприяє синтезу нових колагенових зв'язків.

Отримують із плодів вічнозеленої тропічної рослини авокадо (алігаторова груша) методом холодного пресування. Олія густої консистенції багата вітамінами, з високою проникаючою здатністю і регенеруючими властивостями.

Дія

  • зволожуюча;
  • регенеруюча;
  • захисна для шкіри і волосся;
  • протизапальна;
  • омолоджуюча.

Показания

  • Для догляду за сухою, в’янучою шкірою;
  • зморшки;
  • для швидкого відновлення цілісності і однорідності шкіри при незначних травмах, запаленнях, пересушуванні;
  • для догляду за волоссям, особливо пофарбованим;
  • для зміцнення і росту нігтів і зняття запалення нігтьового валика;
  • для відновлення еластичності шкіри;

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії авокадо.

Способ применения и дозы

Може застосовуватися в чистому вигляді або в поєднанні з однією із рослинних олій( персиковою, мигдальною, абрикосовою, виноградних кісточок), які взяті у співвідношенні 1:1, а також з додаванням ефірних олій.

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему або 10 мл тоніка чи 10 мл лосьйону додати 10 крапель олії авокадо, або 7-10 мл олії авокадо на 100 мл шампуню чи бальзаму для волосся. Знімає ламкість і посіченість волосся, придає волоссю природний блиск.

Масаж: чисту олію авокадо чи збагачену ефірними оліями: на 1-2 столові ложки основи додати по 2-3 краплі ефірних олій герані, ялівцю, лимона і фенхелю чи лаванди, розмарину і кипариса. Використовувати для жорсткого масажу згрубілих ділянок шкіри і при целюліті через день.

Маски, аплікації: олію авокадо використовують в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними оліями або як основу для ефірних олій. До 1 столової ложки олії-основи додати по 1-2 краплі ефірних олій сантала, троянди, апельсина і ромашки. Застосовувати при сухій, в’янучій, в’ялій, запаленій або подразненій шкірі, а також при зморшках навколо очей. Накладати серветки, змочені олією, на проблемні ділянки шкіри на 15-20 хвилин 1-2 рази на день. Уже після 3-5 процедур відновлюється цілісність шкіри, вона набуває здорового і свіжого вигляду, розгладжуються зморшки.

Догляд за нігтями: олія авокадо в чистому вигляді чи в суміші 1:1 з однією із рослинних олій (мигдальна, абрикосова, жожоба), або з додаванням до 1 столової ложки по 2-3 краплі ефірних олій лимона, евкаліпта і лаванди, розмарину, пачулі і ромашки, або чебрецю і лаванди. Щоденно на нігті наносити олію і легко масувати ніготь і нігтьові валики упродовж 15-20 хвилин. Бажано проводити вказану процедуру кожен раз перед покриттям нігтів лаком.

Условия хранения

Умови зберігання

Щільно закритою при температурі +5 +25°C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо авокадо 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: