Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо абрикосовых косточек 30 мл

Код: 26226
Масло растительное Адверсо абрикосовых косточек 30 мл
Цена от 63.50 до 92.00 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо абрикосовых косточек 30 мл

Состав

Олія абрикосових кісточок має протизапальну та регенеруючу дію, тонізує і омолоджує шкіру, розгладжує дрібні зморшки, сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри, особливо при целюліті і загрубілій шкірі, надає їй здорового, красивого кольору, знімає запалення. Застосовується в чистому вигляді як масажна олія для дорослих і для немовлят.

Отримують із кісточок абрикоса звичайного, а також сливи, аличі методом холодного пресування.

Живильна олія легко розподіляється і всмоктується, відновлює епідермальний бар’єр. Широко використовується в косметології і дерматології як основа зволожуючих і живильних композицій. Рекомендовано для дитячої і чутливої шкіри.

Дія

  • протизапальна і регенеруюча, тонізуюча, омолоджує шкіру;
  • розгладжує дрібні зморшки, сприяє відновленню пружності шкіри, надає їй здорового, красивого кольору;
  • сприяє відновленню еластичності шкіри, особливо при целюліті і згрубілій шкірі, знімає запалення.

Показания

  • Втомлена і в’яла шкіра;
  • проблемна шкіра;
  • сухий дерматит;
  • для догляду за чутливою і дитячою шкірою;
  • для щоденного догляду за шкірою змішаного типу.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість абрикосової олії.

Способ применения и дозы

Абрикосова олія може застосовуватися в чистому вигляді і в суміші з іншими рослинними оліями (мигдальною, авокадо, жожоба, зародків пшениці, взятих у співвідношенні 1:1), для догляду за шкірою тіла, обличчя і рук, а також як базова олія для розчинення натуральних ефірних олій і деяких лікарських косметичних засобів.

Масаж: Застосовується в чистому вигляді як масажна олія для дорослих і для грудних дітей, або як основа для ефірних олій неролі або ромашки (на 50 мл абрикосової олії 1-2 краплі ефірної олії), або по 1-2 краплі ефірної олії бергамоту і лаванди чи пачулі, на 50 мл олії-основи, або по 1 краплі ефірної олії лаванди і апельсина на ту саму кількість олії-основи. Сприяє усуненню сухих бляшок, висипів, подразнень на шкірі. Використовується як профілактичний засіб при гострих респіраторних захворюваннях у дітей.

Абрикосова олія або суміш її із олією авокадо (1:1), збагачена ефірними оліями (на 2 столові ложки базової олії по 2-3 краплі апельсинової, ялівцевої, розмаринової і лимонної олій або в такій же кількості грейпфрутової, мандаринової, соснової, ялівцевої олій), є чудовим засобом проти целюліту і згрубілої шкіри.

Маски: Абрикосову олію можна використовувати в чистому вигляді або в поєднанні з іншими рослинними оліями(мигдальною, авокадо, зародків пшениці). На проблемні ділянки шкіри накладати серветки, змочені абрикосовою олією або сумішшю вищевказаних олій 1-2 рази на день на 15-30 хвилин. Якщо до 1 столової ложки базової олії додати по 1-2 краплі ефірних олій сантала або пачулі і ромашки, то така суміш сприяє усуненню плям на шкірі, втоми (виснажена шкіра), розгладженню зморшок.

Маски і аплікації при проблемній шкірі: До 1 столової ложки абрикосової олії чи її суміші з іншими рослинними оліями додати по 2 краплі ефірних олій лимона, лаванди, кайєпута або чайного дерева. Сприяє зняттю запалення, висипів на шкірі.

Маска зволожуюча для щоденного догляду за шкірою: Абрикосова олія в чистому вигляді або з додаванням інших кісточкових олій (персикової, мигдальної, олії зародків пшениці 1:1:1), а також натуральних ефірних олій лаванди, сантала, іланг-іланга (на 1 столову ложку базової олії по 1-2 краплі ефірних олій).

Використовувати для змащування тіла після ванн і душу: Пом’якшує шкіру, сприяє регенерації пошкоджених ділянок шкіри, знімає лущення і почервоніння. Маска для догляду за шкірою змішаного типу: абрикосова олія використовується в чистому вигляді або в поєднанні з персиковою олією (1:1), або з додаванням до 1 столової ложки основи 1-2 крапель ефірних олій іланг-іланга, неролі, лимона і м’яти. Щоденно наносити на попередньо очищену шкіру. Нормалізує жировий обмін шкіри, надає їй свіжості, пружності, еластичності і однорідності.

Условия хранения

Умови зберігання

Щільно закритою при температурі +5 +25°C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо абрикосовых косточек 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: