Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо ромашки 50 мл

Код: 26738
Масло растительное Адверсо ромашки 50 мл
Цена от 56.79 до 104.80 грн

Наличие в 26 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо ромашки 50 мл

Состав

Ромашкову олію отримують шляхом екстракції жирною рослинною олією з квіткових кошиків.

Ромашкова олія виявляє антисептичну, бактерицидну, мікосептичну, протизапальну, ранозагоювальну, протиалергічну та болезаспокійливу дію.

У сучасній офіційній медицині олію широко використовують в дерматології та косметиці. Вона є ефективним засобом для лікування ран, опіків, вугрової висипки, сухої екземи, герпесу і різних алергічних проявів на шкірі (пітника, кропив’янки).

Олія ромашки омолоджує, додає свіжість, здоровий вигляд втомленій і в’ялій шкірі. Вона є ефективним засобом для профілактики та усунення зморшок. Олія особливо корисна для догляду за сухою і чутливою шкірою, а також ніжною шкірою немовлят. Олію з успіхом використовують і для догляду за волоссям з метою зміцнення, стимуляції їх росту і освітлювання.

Ромашкова олія виявилася дієвим засобом для профілактики і усунення запалення підшкірної клітковини (целюліту), а також рубців на шкірі (стрий), які виникають після вагітності або різкої зміни ваги тіла.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Жирна олія ромашки може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, а також як базова олія для створення аромакомпозицій з натуральними ефірними оліями і використовується для збагачення готових косметичних засобів - кремів, масок, шампунів, бальзамів.

Олія застосовується у формі аплікацій, пов’язок, змазувань і для приготування масажних сумішей.

Масаж: змішати ромашкову і оливкову олію в співвідношенні 1:1, кілька кр. суміші нанести на кінчики пальців і втерти в шкіру легкими масажними рухами. Масаж для профілактики розтяжок шкіри (стрий і целюліту) - проблемні ділянки тіла щодня масажувати сумішшю жирних олій: ромашки, волоського горіха, оливкової, узятих в рівних кількостях.

Пом’якшувальний засіб для сухої шкіри: до 1 столової ложки ромашкової олії додати 3 краплі ялівцевої, 3 краплі мандаринової і 4 краплі лаймової ефірних олій. Аромасуміш наносити на очищену шкіру 2-3 рази на тиждень.

Догляд за волоссям та шкірою голови: змішати по 2 столові ложки ромашкової та оливкової ефірних олій, потім додати 8 крапель розмаринової і 12 крапель кедрової ефірних олій. Аромасуміш нанести на волосся і легко втерти в волосяну частину голови, залишивши на 20 хвилин, потім змити шампунем.

Компрес для суглобів: змішати 50 г ромашкової, 100 г оливкової і 10 г камфорної олії. Компрес ставити за загальними правилами.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо ромашки 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: