Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо черного тмина 20 мл

Код: 30192
Масло растительное Адверсо черного тмина 20 мл
Цена от 72.30 до 164.00 грн

Наличие в 21 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо черного тмина 20 мл

Состав

Олія чорного кмину проявляє антибактеріальну, мікосептичну, антивірусну, протизапальну, тонізуючу для шкіри дію. Будучи ефективним тонізуючим засобом, олія надає шкірі здоровий вигляд, пружність, усуває набряклість. Її рекомендують для догляду за проблемною, запаленою, особливо жирною шкірою.

Її застосовують при вугровій висипці, а також для лікування та профілактики грибкових захворювань. Олія чорного кмину показана для догляду за волоссям. Вона сприяє прискоренню його росту і запобігає передчасному посивінню. Олія є відмінним засобом догляду за руками.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Олія чорного кмину застосовується в чистому вигляді, у складі сумішей з ін. оліями, як базова олія для створення аромакомпозицій з натуральними ефірними оліями, а також для збагачення готових косметичних засобів (кремів, масок, шампунів, бальзамів). Олія застосовується у вигляді аплікацій, пов’язок, змазувань, входить до складу масажних і косметичних сумішей.

Олія для проблемної шкіри: 0,5 чайної ложки олії чорного кмину змішати з 1 столовою ложкою оливкової олії. Отриману суміш нанести на обличчя на 1 годину, потім змити теплою водою з дитячим милом.

Аплікація для жирної шкіри: до 1 столової ложки олії чорного кмину додати 4 краплі бергамотової, 4 краплі ялівцевої, 2 краплі розмаринової і 1 краплю базилікової ефірної олії. Нанести суміш на шкіру на 15-20 хвилин, залишки зняти серветкою.

Масаж рук: 1 чайна ложка олії чорного кмину змішати з 1 чайною ложкою ромашкової і 1 чайною ложкою оливкової ефірної олії. Сумішшю масажувати кисті рук, залишки олії зняти серветкою.

Маска для волосся і шкіри голови: 2 столові ложки олії чорного кмину змішати з 2 столовими ложками олії ромашки, додати 10-12 крапель кедрової ефірної олії, 6-8 крапель олії розмарину. Аромасуміш нанести на волосся, втерти в шкіру волосяної частини голови, через 20 хвилин змити шампунем.

Условия хранения

Умови зберігання

Щільно закритою при температурі +5 +25°C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо черного тмина 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: