Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика бергамотова 5 мл

Код: 58594
Олія ефірна Ароматика бергамотова 5 мл
Ціна від 62.56 до 113.00 грн

Наявність у 135 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика бергамотова 5 мл

Склад

100% ефірна олія бергамоту (Citrus Bergamia Peel Oil Expressed).

Опис

Бергамотову ефірну олію отримують методом холодного пресування з шкірки стиглих плодів вічнозеленого дерева бергамота - Citrus bergamia Risso (сімейство рутові - Rutaceae).

Аромат: лимонно-пряний, солодкий, вишуканий, освіжаючий, з легким бальзамічним відтінком.

Дія: антисептична, протизапальна, антидепресивна, фотосенсибілізуюча, відновлююча, зволожуюча, живильна, звужує пори, нормалізує секрецію сальних і потових залоз, тонізує, освітлює шкіру.

Бергамотову ефірну олію використовують для нормалізації секреції сальних і потових залоз при жирній і змішаній шкірі, для дренування, освітлення шкіри, зняття запалень і подразнень, щоб вивести прищики. Тому масло рекомендують використовувати для чутливої, а також проблемної шкіри обличчя в підлітковому віці. Для догляду за жирною шкірою найкраще робити ароматичні маски і аромавмивання з цілющею олією. Олія також знімає свербіж і подразнення при обвітренні шкіри, усуває підвищену пітливість.

Завдяки своїм живильним і антимікробним властивостям, бергамот часто стає основним компонентом засобів, які доглядають за волоссям.

Цитрусова олія оздоровлює шкіру голови, знімає свербіж і роздратування, знищує шкідливі мікроби і інфекції, ефективно протистоїть розвитку лупи.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття бергамотової ефірної олії.

Можлива фотосенсибілізація, не наносити на шкіру менше ніж за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Спосіб застосування та дози

Ефірна бергамотова олія добре поєднується з геранієвою, кедровою, кипарисовою, лавандовою, лимонною, трояндовою, евкаліптовою ефірними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель ефірної бергамотової олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інші).

Масаж

4-6 крапель ефірної бергамотової олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (мигдальної, пшеничних зародків, авокадо, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 4-6 крапель ефірної бергамотової олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель ефірної бергамотової олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна бергамотова олія відмінно дезодорує приміщення. 3-7 крапель (на 15 м2) ефірної бергамотової олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика бергамотова 5 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: