Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика грейпфрутова 5 мл

Код: 70437
Олія ефірна Ароматика грейпфрутова 5 мл
Ціна від 56.00 до 107.50 грн

Наявність у 143 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика грейпфрутова 5 мл

Склад

100% ефірна олія грейпфруту (Citrus Paradisi Peel Oil).

Опис

Грейпфрутову ефірну олію отримують з шкірки плодів грейпфрута (Citrus paradisi), сімейство рутові - Rutaceae, методом холодного пресування з подальшою фільтрацією.

Аромат: легкий, свіжий, фруктовий, нагадує запах апельсина і лимона з нотами трави та гіркоти.

Дія: антидепресивна, тонізуюча, імуностимулююча, антисептична, протизапальна, нормалізує жировий обмін, сприяє зниженню ваги, антицелюлітний.

Ефірна олія грейпфрута підвищує опірність організму до інфекційних захворювань. Воно регулює жировий обмін, притупляє відчуття голоду, сприяє позбавленню від зайвої ваги, знижує рівень холестерину в крові, сприяє виведенню токсинів з організму.

Є ефективним тонізуючим і антидепресивним засобом, усуває розумову і фізичну втому, додає бадьорості, допомагає впоратися зі станом пригніченості. Це ідеальний засіб проти ранкової депресії: зменшує тривогу і дратівливість, покращує настрій, оживляє інтерес до життя, усуває невпевненість в собі, робить мислення більш чітким.

Грейпфрутова олія освітлює і відбілює шкіру, пом'якшує її при целюліті. Нормалізує секрецію сальних залоз, звужує пори, перешкоджає утворенню камедонів, знімає набряки.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття  ефірної олії грейпфрутової.

Дотримуватися обережності при вагітності, епілепсії, гіпертонічній хворобі.

Ефірна олія, нанесене на чутливу шкіру, під впливом сонячних променів може викликати її подразнення.

Спосіб застосування та дози

Грейпфрутова ефірна олія в поєднанні з ефірними оліями шавлії мускатної, бергамотової та каяпутової (1:1:1:1) - при догляді за проблемною і жирною шкірою. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, ванн, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

5 крапель грейпфрутової олії або однієї з вищевказаних сумішей олій на 15 г або 15 мл основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, шампуню).

Масаж

5-7 крапель ефірної олії або однієї з вищевказаних сумішей олій змішати з 12 столовими ложками будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових кісточок, виноградних кісточок та інші), або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-7 крапель ефірної олії або однієї з вищевказаних композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель грейпфрутового ефірної олії або однієї із сумішей ефірних олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика грейпфрутова 5 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: