Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика санталова 10 мл

Код: 75487
Олія ефірна Ароматика санталова 10 мл
Ціна від 100.50 до 222.40 грн

Наявність у 89 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика санталова 10 мл

Склад

100% ефірна олія санталу (Santalum Album Wood Oil).

Опис

Санталову ефірну олію отримують тривалою (від 48 до 72 годин) дистиляцією паром високого тиску попередньо подрібненої і замоченою деревини санталового дерева (синоніми: санталум білий; біле сандалове дерево; східно-індійське сандалове дерево) - Santalum album L., сімейство санталових (Santalaceae).

Аромат: не дуже сильний, але дуже стійкий; не має жодної різкої і гучної ноти, наростає повільно, вишуканий, глибокий, м'який, ніжний, екзотичний, туманно-мускусний, солодко-деревний, бальзамічний, делікатний, складний філософський, володіє двома додатковими тонами - тоном спеки і тоном холоду.

Дія: антисептична, протизапальна, заспокійлива, тонізуюча, антидепресивна, спазмолітична, антитоксична, відхаркувальна.

Ефірна олія санталу є універсальною - вона позитивно впливає на імунну та нервову системи, поліпшує кровообіг, нормалізує гормональний фон, є найсильнішим сексуальним стимулятором (афродизіак). Покращує роботу нирок і сечового міхура. Виводить шлаки з організму.

Застосовується при циститі, уретриті, вагініті; ангіні, бронхіті, кашлі, нежиті, бронхіті, ГРВІ; нудоті, діареї; гикавці, невралгії.

Після благотворного впливу запаху сандалу зникнуть стреси, нервове напруження, стан страху, гніву, неспокою, пригніченості, плаксивості, Ви станете відчувати себе набагато краще і станете міцніше спати. Ця ефірна олія також дозволяє впоратися з нав'язливими станами.

Омолоджує, оживляє, освіжає, тонізує шкіру, ліквідує в'ялість і розпливчастість контурів обличчя і тіла, віртуозно розгладжує сітчасті зморшки навколо очей.

Зміцнюючи волосся і нігті, сандал є одним з найбільш ефективних і часто використовуваних аромаолій для збагачення, поліпшення якостей і характеристик косметичних засобів.

Вона відновлює здоров'я волосся, оптимізуючи кровообіг волосистої частини голови і усуваючи суху лупу.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії санталової.

Не застосовувати  при гострих захворюваннях нирок.

Спосіб застосування та дози

Санталова олія добре поєднується з іланг-іланговою,  кипарисовою, лыметовою, м’яти перцевої, неролієвою, трояндовою, шавії, евкаліптовою оліями в співвідношенні 1:1. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель санталової олії або її  суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і ін.)

Масаж

4-7 крапель санталової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, кукурудзяної, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 5-7 крапель санталової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

5-7 крапель санталової олії або її суміші з іншими оліями  додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель санталової олії або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика санталова 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: