Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика пальмарозова 10 мл

Код: 75461
Олія ефірна Ароматика пальмарозова 10 мл
Ціна від 96.20 до 104.70 грн

Наявність у 32 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика пальмарозова 10 мл

Склад

100% ефірна олія пальмарози (Cymbopogon Martini Oil).

Опис

Пальмарозову ефірну олію отримують методом парової дистиляції зі свіжої або сухої трави (стебла, листя і суцвіття) пальмарози, яку також називають східно-індійською або турецькою геранню - Cymbopogon martinii var. Marnii, синоніми: Andropogon marnii, Andropogon marnii var. motia (сімейство мятлікові - Poaceae або злакові - Gramineae).

Аромат: тонкий, витончений, що вабить, ранковий, льодяниково-пряний, солодкий, фруктово-квітковий, схожий на запах троянди і герані з нотою житнього хліба, чаю та мускатної шавлії, при випаровуванні олії переходить в ноту конвалії.

Дія: сильна антисептична, бактерицидна, противірусна, антидепресивна, адаптогенна, тонізуюча, жарознижувальна, цитофілактична, регенеруюча, ранозагоювальна, зволожуюча, афродизіак.

Ефірна олія пальмарози застосовується при стресах, неврозах, циститах, уретритах, вагінітах, метеореакціях, десинхронозах, дерматитах, акне, ранах.

У пальмарозової олії виражений антибактеріальний, протигрибковий ефект, вона повністю захищає від переносників малярії протягом 11 годин, дезінфікує, прискорює загоєння ран і порізів.

Крім того, полегшує симптоми підвищеної температури, сприяючи її зниженню, вона також знімає гострі прояви простудних захворювань.

Пальмарозу дуже часто використовують в ароматерапії. Вона заспокоює і одночасно тонізує, підвищує настрій, знімає нервову напругу і стрес, прояснює свідомість і зігріває душу, яка перебуває в тузі і самоті.

Крім того, це чудовий дезодоруючий засіб придуманий самою природою, він не тільки додає шкірі тонкий вишуканий аромат, але і нормалізує роботу потових залоз.

Вона здатна не тільки освіжити шкірний покрив, надати більшу чіткість контуру обличчя, але і допоможе позбутися від дрібних зморшок, зменшити глибину давніх, а також запобіжить появі нових. Вона омолоджує, розгладжує шкіру, підтримує водний баланс, тонізує в'ялу шкіру, відновлює її пружність і еластичність, надає їй свіжість і вишуканий матовий відтінок.

Збагачений ефірною олією з пальмарози шампунь ідеально підходить для щоденного миття схильного до сухості волосся.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії пальмарозової. Не застосовувати при вагітності.

Спосіб застосування та дози

Пальмарозова олія добре поєднується з ромашковою, лаймовою, нероліевою, трояндовою оліями в співвідношенні 1:1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель пальмарозової олії або її  суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і інші)

Масаж

3-5 крапель пальмарозової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, кукурудзяної, пшеничних зародків і інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель пальмарозової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

3-5 крапель пальмарозової олії або її суміші з іншими оліями  додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель пальмарозової олії або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика пальмарозова 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: