Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика розмаринова 10 мл

Код: 58604
Олія ефірна Ароматика розмаринова 10 мл
Ціна від 66.91 до 133.60 грн

Наявність у 321 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика розмаринова 10 мл

Склад

100% ефірна олія розмарину (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil).

Опис

Розмаринову ефірну олію отримують методом парової дистиляції з свіжих квітучих верхівок однорічних пагонів (іноді переробляють тільки листя) розмарину лікарського - Rosmarinus officinalis L., сімейство ясноткові (губоцвіті) - Lamiaceae (Labiatae).

Аромат: сильний, свіжий, чистий, проникаючий, теплий, затишний, гіркуватий, пряний, трав'янисто-м'ятний з деревно-камфорним бальзамічним відтінком, освіжаючий і збудливий.

Дія: тонізуюча, омолоджуюча, антибактеріальна, протизапальна.

Ефірна олія розмарину стимулює захисні сили організму. Має протизапальну дію при захворюваннях органів дихання. Ефективна при вегето-судинній дистонії, усуває головний біль і мігрені. Підвищує знижений артеріальний тиск, усуває запаморочення, перевтому очей. Стимулює травні процеси і оптимізує роботу органів травлення.

Ефірна олія додає бадьорості, піднімає настрій, покращує пам'ять і увагу, відновлює сили при розумовій перевтомі.

Розмарин тонізує шкіру, зменшує гіперсекрецію жирної і нечистої шкіри. Сприяє росту волосся, усуває їх випадіння і лупу. Виводить токсини і зайву рідину з тканин, що сприяє усуненню целюліту.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії розмаринової.

Дотримуватися обережності при вагітності, підвищеній чутливості шкіри.

Не застосовувати при епілепсії, гіпертонічній хворобі, а також одночасно з препаратами, що містять залізо.

Спосіб застосування та дози

Розмаринова олія добре поєднується з лавандовою, пачулієвою, взятими в рівних пропорціях, кипарисовою, ялівцевою, апельсиновою і геранієвою ефірними оліями (співвідношення 1:1:1:1) Застосовувати при догляді за шкірою і волоссям. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, а також для масажу, ванн, в компресах, розтираннях  та  аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

3 краплі розмаринової олії або її суміші з іншими оліями додати до 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, ополіскувача, шампуню і ін.).

Масаж
4-5 крапель розмариновоїї олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (персикових кісточок, мигдальної, оливкової та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель розмаринової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з емульгатором (молоком, медом, морською або кухонною сіллю). Тривалість процедури -10-20 хвилин.

Холодні обтирання

2-5 краплі ефірної олії на 1 склянку холодної води. Змочити  рушник або губку і сильно розтерти тіло.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель розмаринової олії додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення, при відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика розмаринова 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: