Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика ялинова 5 мл

Код: 62084
Олія ефірна Ароматика ялинова 5 мл
Ціна від 60.74 до 109.98 грн

Наявність у 20 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика ялинова 5 мл

Склад

100% ефірна олія ялини (Picea Abies Oil).

Опис

Ялинову ефірну олію добувають методом парової дистиляції з хвої ялини європейської - Picea abies (L.Karst., синонім: Picea excelsa Lam. Link. (Сімейство соснові - Pinaceae), зберігаючи всі корисні властивості, якими ми можемо насолодитися.

Аромат: приємний смолисто-гіркуватий хвойний запах, що нагадує масло сріблястою ялиці.

Дія: бактерицидна, протигрибкова, антисептична, загоююча, заспокійлива, антиоксидантна.

Ефірна олія ялини збільшує показники неспецифічного захисту, стимулює імунологічну реактивність. Підвищуючи опірність організму, сприяє швидкому відновленню здоров'я після важких хвороб.

Знімає запальні процеси в органах дихання і виділення, усуває застійні явища при захворюваннях верхніх дихальних шляхів, запалення сечового міхура і сечоводів, покращує провідність міокарда і функціональний стан всієї серцево-судинної системи.

Також підвищує розумову і фізичну працездатність, балансує емоційний стан.

Відновлює тканини при ударах, гематомах, саднах, ранах.

Завдяки своїм властивостям, засіб ефективно бореться з передчасним старінням, глибоко зволожує, прискорює оновлення клітин, живить їх, насичує киснем і корисними мікроелементами, покращує структуру шкіри і її імунітет.

Олія незамінна для здоров'я і гарного зовнішнього вигляду волосся. Вона постачає тканинам вітаміни, зміцнює коріння, відновлює пасма по всій довжині, розгладжує кутикулу, робить стовбур волоса товщим, тим самим забезпечуючи густоту і пишність волосся. Перешкоджає випадінню волосся і утворенню лупи.

Чудова олія для саун і лазні.

Протипоказання

Застереження

Особам з індивідуальним несприйняттямм компонентів, що входять до складу олії.

Не застосовувати в перші шість місяців вагітності.

Спосіб застосування та дози

  • Ялинова олія добре поєднується з іншими ефірними оліями - апельсиновою, кедровою, коричною, лавандовою, мандариновою, розмариновою, сосни сибірської, сосни альпійської, евкаліптовою. У поєднанні з іншими оліями береться в співвідношенні 1: 1 і може бути застосована як для збагачення косметичних засобів, так і для масажу, ванн, ароматизації приміщень.

    Збагачення косметичних засобів

    4-8 крапель ялинової олії або однієї з композицій ефірних олій змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніку, гелю, ополіскувача).

    Масаж

    6-7 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових кісточок, виноградних кісточок та ін.), або обраного Вами крему.

    Ванни

    У наповнену ванну (37-38 ºС) додати 6-7 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-20 хвилин.

    Ванночки для ніг: 2-3 краплі ялинової ефірної олії або однієї з композицій олій на 5-7 л теплої води.

    Ароматизація приміщення

    4-6 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика ялинова 5 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: