Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика корична (кориці) 5 мл

Код: 58601
Олія ефірна Ароматика корична (кориці) 5 мл
Ціна від 55.94 до 109.31 грн

Наявність у 30 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика корична (кориці) 5 мл

Склад

100% ефірна олія кориці (Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil).

Опис

Коричну ефірну олію отримують з кори і листя вічнозеленого чагарнику коричника цейлонського (кориці цейлонської) - Cinnamomum zeylonicum Blume (сімейство лаврові - Lauraceae) методом перегонки з водяною парою.

Аромат: пряний, теплий, гіркий і одночасно неймовірно солодкий, нагадує запах кориці і гвоздики.

Дія: заспокійлива, спазмолітична, болезаспокійлива, сильний адаптоген і антисептик, тонізуюча, афродизіак.

Ефірна олія кориці є сильним адаптогеном, який підвищує тонус організму, метаболізм і стимулює функції різних систем організму людини. Воно може використовуватися для релаксації і усунення фригідності.

Коричне масло вважається натуральним антидепресантом і чудовим тонізуючим засобом, який покращує емоційний стан людини. Якщо ви стомлені, напружені, перебуваєте в постійному стресі, спробуйте регулярно приймати ванни з маслом кориці або просто вдихати коричний аромат, додавши кілька крапель ефірної олії в спеціальну аромалампу.

За рахунок свого хімічного складу корична олія підвищує ефективність кровопостачання різних органів і тканин, а, отже, може тонізувати шкіру, підвищувати її пружність, живити клітини зів'ялої шкіри і надавати омолоджуючий ефект. Корична олія може усувати блідість шкіри.

Також має помірну стягуючу дію і сприяє більш швидкому усуненню синців, бородавок, допомагає при корості і грибкових ураженнях шкіри.

Строго дотримуючись дозування, ефірну олію кориці можна застосовувати в складі шампунів, масок і бальзамів для волосся. Вона не тільки зменшить кількість посічених кінчиків, а й активізує обмін речовин у верхніх шарах шкіри голови, посилить приплив крові до коріння волосся, як результат - волосся почне швидше рости, коріння зміцниться, а волосся перестане випадати.

 

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії коричної.

З обережністю застосовувати при ніжній, чутливій шкірі.

Не застосовувати при нервовому виснаженні, гіпертонічній хворобі, вагітності, під час протипухлинної хіміотерапії.

Спосіб застосування та дози

Олія корична добре поєднується з такими оліями, як апельсинова, ялинова, жасминова, ілангова, м'яти перцевої, санталова, евкаліптова (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття лазень, саун і ванн, випаровування в аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

2-3 краплі коричної олії або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т.д.).

Масаж

3-5 крапель коричної олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-4 краплі коричної олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель коричної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика корична (кориці) 5 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: