Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика трояндова 10 мл

Код: 75488
Олія ефірна Ароматика трояндова 10 мл
Ціна від 257.00 до 311.08 грн

Наявність у 4 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика трояндова 10 мл

Склад

100% ефірна олія троянди (Rosa Gallica Flower Oil).

Опис

Трояндову ефірну олію отримують методом гідродистиляціі або екстракції органічними розчинниками з квіткових пелюсток троянди галльської - Rosa gallica L., сімейство трояндові - Rosaceae.

Аромат: квітково-трояндовий, злегка солодкуватий, трохи пряний, терпкий, димний, медовий, ніжний.

Дія: седативна, бадьорить ЦНС, антистресова, антидепресивна, антисептична, бактерицидна, протигрибкова, антиалергічна, антиоксидантна, антисклеротична, радіопротекторна, спазмолітична, протизапальна, регенеруюча, противиразкова, кровоспинна, ранозагоювальна, кровоочисна, антиоксидантна, тонізуюча, заспокійлива, ароматичний адаптоген, афродизіак.

Ефірна олія троянди має виражені антиоксидантні та онкопротекторні властивості, нормалізує показники ліпідного обміну, надає антисклеротичну дію і стимулює процеси саморегуляції в організмі.

Олія покращує роботу серця, нормалізує ритм, частоту пульсу, тиск, зміцнює стінки судин і підвищує їх еластичність.

Трояндова олія благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт, виявляє легку спазмолітичну та знеболювальну дію.

Сприяє нормалізації імунного статусу, завдяки чому її використовують при інфекційних захворюваннях. Застосовується при порушеннях менструального циклу і пов'язаних з ними емоційних і психічних напругах, для еротичного масажу.

Аромат троянди сприятливо впливає на нервову систему, надаючи загальну заспокійливу дію без вираженого седативного ефекту, знімає нервову напругу, послаблює почуття гніву, страху, тривоги, образи, неспокою і підозрілості. Вона зменшує реакції на стрес, виводить з депресії.

Трояндова олія також застосовується для щоденного догляду за зрілою, старіючої, жорсткою, сухою і чутливою шкірою, а також при різних запальних процесах шкіри.

Добре зарекомендувала себе олія троянди в боротьбі зі всілякими вадами шкіри тіла: розтяжками, післяопераційними рубцями, шрамами та опіками.

Є своєрідною панацеєю, рекомендованою до застосування для відновлення посіченого і ламкого волосся, а також для зміцнення ослаблених прядок.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняттям ефірної олії трояндової.

Не застосовувати при хіміотерапії онкопатологій.

При вагітності дозування, що вказане в анотації, зменшити вдвічі.

Спосіб застосування та дози

Олія трояндова добре поєднується з олією ліметтовою, неролієвою, санталовою (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття ванн, лазень, саун і випаровування в аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель олії трояндової або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т. д.)

Масаж

2-5 крапель трояндової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 2-5 крапель трояндової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури – 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розпечене каміння 2-5 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

2-4 краплі трояндової олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури – 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика трояндова 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: