Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика жасминова 10 мл

Код: 62085
Олія ефірна Ароматика жасминова 10 мл
Ціна від 154.90 до 210.60 грн

Наявність у 104 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика жасминова 10 мл

Склад

100% ефірна олія жасмину (Jasminum Officinale Oil).

Опис

Жасминову ефірну олію отримують з квіток вічнозеленого чагарнику жасмину лікарського (Jasminum officinalis L.) сімейства маслинових методом екстракції органічними розчинниками з подальшою гідродистиляцією.

Аромат: інтенсивний, екзотичний, трохи п'янкий, вишуканий, ніжний, солодкувато-медовий, квітковий з тоном свіжої зелені.

Дія: антисептична, протизапальна, заспокійлива, антидепресивна, імуномодулююча, омолоджуюча.

Ефірна олія жасмину стимулює дихання, зменшує бронхоспазми, заспокоює кашель, усуває захриплість і втрату голосу.

Має знеболюючу дію при остеохондрозі, невралгіях і міалгіях.

Олія підвищує стійкість організму до дії малих радіаційних доз, попереджаючи лейкопенію, еритроцитоз, обмеження резервних можливостей кістково кроветворенія, що розвиваються при опроміненні.

У хворих на туберкульоз нирок нормалізує гормональний статус організму: підвищує знижені концентрації таких гормонів, як кортизол, прогестерон, естрадіол, в той же час нормалізує підвищений вміст інсуліну, тироксину, трийодтироніну.

Це прекрасний «антипесимістичний» аромат з властивостями антидепресанту. Олія позбавляє від почуття страху, усуває тривогу і відчай, дає впевненість у собі, нормалізує сон. Народжує умиротворення, підсилює чуттєвість, викликає ейфорію і відчуття любові. Є прекрасним ароматом для медитації, дозволяючи домогтися глибокої релаксації. У той же час аромат, подібно допінгу, бадьорить і наповнює енергією, надихає і спонукає до творчості.

Володіє прекрасним омолоджуючим ефектом для будь-якого типу шкіри. Зволожуючий, заспокійливий, антисептичний ефект від застосування масла робить його неперевершеним засобом для догляду за сухою, роздратованою і гіперчутливою шкірою. Олія освіжає, омолоджує, формує однорідне забарвлення шкіри, усуває сухість і роздратування, високу реактивність на зовнішні впливи. Полегшує стан шкіри при захворюваннях нейроендокринної характеру (екземи, нейродерміти, дерматози, неспецифічні дерматити і т.д.).

Усуває всі грубі відтінки запахів.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальна непереносимість ефірної олії жасмину.

Не застосовувати при вагітності, з обережністю застосовувати особам зі зниженим артеріальним тиском.

Спосіб застосування та дози

Ефірна жасминова олія добре поєднується з ефірними оліями бергамотовою, трояндовою, лимонною, апельсиновою, санталовою, рожевого дерева, геранієвою. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-3 краплі ефірної олії жасмину (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інш.). Найбільш ефективні олії-основи - жожоба, персикових кісточок, виноградних кісточок, зародків пшениці.

Масаж

2-5 крапель ефірної олії жасмину змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (пшеничних зародків, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інш.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 2-3 краплі ефірної жасминової олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 2-3 краплі ефірної олії жасмину розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна жасминова олія відмінно дезодорує приміщення. 2-3 краплі (на 15 м2) ефірної олії жасмину або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика жасминова 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: