Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика геранієва 10 мл

Код: 69479
Олія ефірна Ароматика геранієва 10 мл
Ціна від 99.00 до 155.50 грн

Наявність у 207 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика геранієва 10 мл

Склад

100% ефірна олія герані (Pelargonium Graveolens Oil).

Опис

Геранієву єфірну олію отримують з герані рожевої або пеларгонія рожева (Pelargonium roseum Wild.), сімейство Геранієві - Geraniaceae.

Аромат: свіжий, солодкий, масляний, трав'янистий з явною фруктової нотою, гіркувато-квітковий, нагадує аромат троянди з відтінком м'яти.

Дія: бактерицидна, антисептична, протизапальна, спазмолітична, заспокійлива, тонізуюча, в'яжуча, кровоспинна, ранозагоювальна, болезаспокійлива, протинабрякова.

Застосовується при запаленні середнього вуха, горла, носа, головному і зубному болю, нервовому виснаженні, страху, депресії, опіках, обмороженнях, целюліті.

Підходить для догляду за подразненою, чутливою, шкірою, що лущиться або жирною шкірою.

Засіб чудово дезінфікує і очищає рани, сприяючи їх швидкому загоєнню. Воно надає потужну бактерицидну, противірусну і спазмолітичну дії, полегшує жіночі болі і прибирає набряклість, підвищуючи тонус шкіри.

Продукт підвищує розумову і фізичну активність, балансує психо-емоційний стан, усуває депресію.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальна непереносимість ефірної геранієвої олії.

Не застосовувати при схильності до кровоточивості, при вагітності.

Спосіб застосування та дози

Ефірна геранієва олія добре поєднується з ефірними оліями апельсину, лимону, базиліка, бергамоту, грейпфрута, жасмину, ялівцю, кедра, лаванди. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

4-5 крапель ефірної геранієвої олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню та ін.).

Найбільш ефективні олії-основи - обліпихова, мигдальна, жожоба, абрикосова, персикових, виноградних кісточок, авокадо.

Для проблемної шкіри рекомендується наступна суміш: олія зародків пшениці - 10 мл, ефірні олії: ромашки - 2 краплі, ялівцю, евкаліпта і герані - по 1 краплі.

При обвітреній, шкірі рук, що лущиться, і огрубілих ліктях допоможе маска зі сметаною. До жирної злегка підігрітої сметани (1 ст.л.) додають ефірні олії: мірри - 5 крапель, герані і апельсина по 3 краплі, перемішують і наносять на руки і лікті; тримають півгодини і змивають теплою водою.

Масаж

Для загального масажу 4-6 крапель геранієвої ефірної олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи або обраного Вами крему. Для масажу голови геранієву ефірну олію змішують з олією - основою в співвідношенні 1:3.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 4-6 крапель геранієвої ефірної олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарене каміння  3-5 крапель ефірної геранієвої олії розведеної в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна геранієва олія відмінно дезодорує приміщення. 3-5 крапель (на 15 м2) ефірної геранієвої олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика геранієва 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: