Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика апельсину гіркого 10 мл

Код: 62076
Олія ефірна Ароматика апельсину гіркого 10 мл
Ціна від 147.00 до 147.00 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика апельсину гіркого 10 мл

Склад

100% ефірна олія апельсину гіркого (Citrus Aurantium Amara Peel Oil).

Опис

Ефірну олію гіркого апельсина отримують методом віджиму або гідродистиляції з шкірки стиглих плодів невеликого вічнозеленого дерева померанцю, який також називають гірким, або кислим, або Севільським апельсином, або Бігардія (померанець - Citrus aurantium L. var. Amara, Citrus bigaradia), сімейство рутові - Rutaceae.

Аромат: свіжий, гіркий, своєрідний, характерний для плодів померанцю.

Дія: протизапальна, спазмолітична, підвищує розумову і фізичну працездатність, поліпшує настрій, знімає депресію, допомагає відчути смак життя. Пом'якшує і регенерує шкіру.

Ефірна олія гіркого апельсина відмінно справляється з регенерацією і пом'якшенням шкіри, активно бореться з інфекціями і бактеріями, сприяючи швидкому загоєнню дефектів шкіри. Суху шкіру така олія зволожить і тонізує, а ось проблемну - очистить і стягне розширені пори, вона усуває вугровий висип, загоює комедони і допомагає позбутися від післявугрових шрамів.

Вона допомагає в боротьбі з целюлітом, ожирінням і підвищеним потовиділенням. Засіб також активно використовується для усунення кліматичних дерматитів. Бігарадієва ефірна олія допомагає повернути тьмяному і ослабленому волоссю блиск і еластичність.

Протипоказання

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії апельсину гіркого. Не застосовувати при вагітності. Не застосовувати при гіпотонічній хворобі.

Спосіб застосування та дози

Ефірна олія гіркого апельсину добре поєднується з санталовою, іланг-іланговою, мелісовою, лавандовою ефірними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель ефірної олії гіркого апельсину (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інш.). Найбільш ефективні рослинні олії-основи для сухої і нормальної шкіри - пшеничних зародків, авокадо, лісового горіха, зеленого волоського горіха; для жирної шкіри - мигдальна, виноградних кісточок, персикових кісточок.

Масаж

3-5 крапель ефірної олії гіркого апельсину змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (мигдальної, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та іншы) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель ефірної олії апельсину гіркого, попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель ефірної олії апельсину гіркого розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна олія апельсину гіркого відмінно дезодорує приміщення. 3-5 крапель (на 15 м2) ефірної олії апельсину гіркого або її суміші з іншими ефірними оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика апельсину гіркого 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: